2011. március 9., szerda

lényegtelen


Nincs olyan barátság, ahol ne lenne nézeteltérés, vita vagy veszekedés. Tudom. Nagyon is jól. Ugyan sokan megbántottak/bántanak valamilyen módon. Még sem szólok. Félek a vitáktól, annyiban volt már részem, hogy képtelen lennék akár még egyen keresztül menni. S terhelni sem szeretném terhelni őket, sokat köszönhetek nekik és úgyis csak apróságok. Mégis...nagyon fáj... De, jelentéktelen, mint ahogy én is. Csak egy vagyok a sok közül.
Megint kuszaság lett az egész. Utálom, hogy nem tudom kifejezni magam úgy ahogy szeretném ><
~~~~~
Tegnap volt nőnap. És én voltam az egyetlen lány aki bent volt az osztályban aznap. De nem történt semmi extra. A koliban ebédnél Bérci és Andor kívántak nőnapot egyik szobatársamnak, Boginak és nekem + kaptunk egy-egy kocka boci csokit :D Este, létszám után pedig kiálltak a koli udvarára a fiúk és énekeltek a koli minden női tagjának :) Nem, külön-külön, hanem egyszerre de így is vicces volt. Utánna minden lányszobába hoztak saját készítésű képeslapot.

2011. március 5., szombat

Összevissza...

Megint csak rég írtam. ^^" Mind egy. Azt vettem észre magamon, hogy egyre önzőbb vagyok. És sokszor tehetetlennek is érzem magam.
Sokszor írtam, hogy mennyire rosszul érzem magam, milyen rossz nekem :/ Ugyanakkor nem veszem észre, hogy a barátaim, hogy érzik magukat. Vagy ha észreveszem sem tudok segíteni, mit mondani. A koliban egyik szobatársam sincs rendben. Igazából egyikőnk sem. Úgy szeretnék segíteni nekik de nem csak nekik, mindegyik barátomnak, még sem tudok. Pedig ők próbálnak vígasztalni amikor rosszul érzem magam. Nem tudok semmit sem csinálni. Igazán hasznavehetetlen vagyok, nem?  És persze üres fejű is.
Miért nem veszem észre, hogy akiket szeretek nem érzik jól magukat? A nagy segíteni akarásomban is csak azzal foglalkoztam, hogy nekem milyen... Pedig vannak akik rosszabb helyzetben vannak mint én. Szörnyű egy ember vagyok. :/
Elvárom, hogy foglalkozzanak velem. És én?
Sokszor szoktam megnézni a barátaim DA-jukat vagy Facebook-os adatlapukat. De nem tudok mit írni, mondani. + Fogalmazási képességem 0. De ők azt nem tudják, hogy szoktam figyelni őket...

Picit más.
Tudjátok, évek óta alvási problémáim vannak. Ez nem újdonság. Azonban még érettségi időszakban is többet aludtam mint most. Hónapok óta alig alszok 2-4 órát. Egyszer (ha jól emlékszem) novemberben majdnem elaludtam ZH írás közben. Csak arra bírtam koncentrálni, hogy el ne aludjak XD ^^"""""""" Ez...elég gáz de így volt. Utána egy ideig jobban aludtam. De egy ideje megint keveset alszok. Hiába fekszek le létszám után. Órákig forgólódok, előveszem a laptopom és amig bírja az aksi nézek valamit (ez olyan hajnali 2-3 között szokott lenni). Aztán megint próbálok aludni. Sikerül is de a. verzió: 6-kor jön az ügyeletes tanár és fel(bassza)kapcsolja a NAGY villanyt (mint pl. pénteken)  =__=
b. verzió: 5:40 körül kelnek szobatársaim (és rájuk mindig felébredek). Zsacskóval zörögnek, orrot fújnak, sokáig fojatják a csapot (kezet mosnak) stb.
 Részben tudom, hogy miért nem tudok aludni. Túl sokat szorongok (szinte mindig) és mindent magamra veszek. És sokszor csinálok, mondok meggondolatlan dolgokat amiket persze megbánok és amiatt emésztem magam napokig v. hetekig ^^"""""""

Nem tudom mennyire lett értelmes bejegyzés. Elmúlt már éjfél és forognak a szemeim... Majd igyekszem vidámabb dolgokról is írni...valamikor.